Programma ‘Motorrit voor de Molukken 2018’

Zaterdag 23 juni hebben we voor de motorliefhebbers weer een mooie rit door Zeeland uitgestippeld. Inschrijving voor de motorrit begint vanaf 10:30 uur. Het is ook mogelijk om u nu al aan te melden, door te mailen naar pede05@hotmail.com. 

In de Molukse wijk (Stromenwijk) is er tevens weer van alles te doen. Allereerst hoeven de kinderen zich niet te vervelen want voor hen zijn er diverse activiteiten aanwezig, waar ze gratis aan kunnen deelnemen. Daarnaast staan er kraampjes met allerlei lekkere hapjes en is er vanaf 11:00 uur live muziek, met optredens van: 

   • Naftalie Mahulette (Lagu Lagu muziek, akoestisch) 
   • DaVinCi  
   • Eddy Telepary en Friends (Instrumentaal akoestisch) 
   • Manuhuwa band (Lagu Lagu muziek) 
   • MidMass (Stevige latin en Evergreen music)                                       

MidMass is een band met op Gitaar: Rudy de Queljoe, Drums: Alvin Manuhuwa , Zang: Johnny Manuhutu, Percusion: Joop Manuhutu, Base: Fanny Patty, Keyboord: Michiel Buursen. (Deze band bestaat dus uit leden en oud leden van Massada.) 

Het avond programma begint met de coverband Next Level om 17.30 uur, Dj Funkadalex zal het daarna overnemen en er voor zorgen dat iedereen kan blijven swingen. De dag sluiten we lekker af met de band Familiar, die rond 21:00 uur zal gaan beginnen. 

Vrijdag 22 juni, de dag voor de motorrit houden we net als de voorgaande jaren weer een Makan Patita (American BBQ). Onder het genot van een hapje en een drankje wordt er nog bingo gespeeld en is er muziek van de band Friends. Omdat het vorig jaar zo’n groot succes was zal er dit jaar eveneens een vossenjacht plaatsvinden voor de jeugd, meer info volgt nog. 

De opbrengst van de Makan Patita en de Motorrit gaat net als de vorige editie naar het project, ‘Sociale werkplaats Ambon’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.