Makan Patita

Op zaterdag 1 juli 2017 is het tijd voor de 11e editie van Motorrit voor de Molukken waarbij er weer van alles valt te beleven in de Stromenwijk te Middelburg. Maar niet alleen op zaterdag is het feest in de Stromenwijk, want net als de voorgaande jaren zal er op de vooravond van de motorrit weer een Makan Patita (American BBQ) worden georganiseerd. Hierbij is het de bedoeling dat iedereen zijn eigen stoel, drank en eten meeneemt. “Eerlijk zullen we alles samen delen!”

Dit jaar zullen we uiteraard weer onder het genot van een hapje en een drankje tussendoor nog bingo spelen en zijn er optredens van muzikanten uit de Molukse wijk. Nieuw is dat bij diverse bekende nummers het publiek wordt voorzien van de tekst en wordt uitgenodigd om gezellig mee te zingen, ‘De wijk zingt’.

Tevens is er deze vrijdag 30 juni, ook aan de jongeren gedacht en hebben we een leuke speurtocht georganiseerd van 21:00 tot ongeveer 23:30 uur. Deelname is gratis en aanmelden kan alvast per e-mail naar: kinderactiviteitenrvdm@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.