RRVDM

SAMEN VOOR HET GOEDE DOEL

Vorige jaar tijdens onze vakantie bij Gerard Kleine Staarman is het idee ontstaan om een muziekevenement te organiseren in Nijverdal. Maar gaandeweg kwam ook het idee erbij om dit te combineren met een motor toertocht. Om een lang verhaal kort te houden het is gelukt om deze 2 evenementen plaats te laten vinden op zaterdag 25 september 2021, locatie Openluchttheater in Nijverdal en Start/Eindpunt van de Motortoertocht zal zijn in de Duivencatelaan in Nijverdal.

Het doel van deze dag is om geld op te halen voor een basisschool in Hukuanakotta op het eiland Ceram op de Molukken. De school ligt midden in de jungle en zij krijgen minimaal steun van de overheid, waardoor zij nu te kampen hebben met achterstallig onderhoud.

Daarnaast willen wij hen voorzien van nieuw lesmateriaal zoals boeken, schriften, pennen enz., enz. Ons project de renovatie van het kinderdagverblijf in Halong op het eiland Ambon moet ook nog afgerond worden. Het grootste gedeelte van de renovatie is gelukkig al achter de rug het betreft hier alleen de afwerking.

Onderstaande een korte tijdlijn

Vanuit Middelburg zal er bij voldoende aanmeldingen een bus richting Nijverdal gaan. Vertrek om 07.00 uur vanuit de Westerscheldeplein in de Stromenwijk. Kosten € 30,00 inclusief toegangsbewijs openlucht Theater