Sponsorloop

Beste kinderen, ouders/verzorgers,

We hebben jullie hulp nodig en het is nog leuk ook😀

Op zaterdag 18 juni, de dag van de motorrit, organiseren wij in samenwerking met voetbalvereniging Jong Ambon een sponsorloop in de Stromenwijk te Middelburg. De sponsorloop start om 13.30 uur.

Ben je niet verbonden aan de voetbalvereniging Jong Ambon maar wil je wel je steentje bijdragen? Dan kan dat, meld je dan nu aan door te mailen naar: rrvdm@outlook.com

Na de aanmelding ontvang je van ons meer informatie over de sponsorloop en een sponsorloopformulier.

Doel van de sponsorloop

Wij willen met de opbrengst een peuterspeelzaal graag voorzien van een nieuw schoolgebouw, waar de kinderen zich onbelemmerd kunnen ontwikkelen. Het andere project dat wij willen ondersteunen is een middelbare school op Hukuanakota waar een groot behoefte aan schoolmeubilair is, zoals schooltafels en stoelen en daar willen wij hen bij helpen. Om dit voor elkaar te krijgen hebben we jullie hulp nodig.

Leuke prijzen voor de beste prestaties!

Natuurlijk is het hoofddoel voldoende geld op te halen voor ons goede doel. Maar daarnaast mag er best een wedstrijdelement worden toegevoegd aan deze actie. Daarom hebben we een prijs voor de meest gelopen rondjes en het hoogst opgehaalde bedrag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.