Vissen voor de Molukken

VRIJE JUBILEUMWEDSTRIJD BD STORE MIDDELBURG

Na te hebben gerockt en gereden voor de Molukken, is het nu tijd om te gaan vissen!

Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van bd store Middelburg organiseert de Eerste Goese Hengelsportvereniging (EGHV) in samenwerking met deze bekende hengelsport- en outdoorzaak op ZONDAG 30 OKTOBER as. een grote vrije Jubileumwedstrijd aan het strand van Domburg.

Deze wedstrijd gaat vooral een gezellig evenement worden, waaraan uitdrukkelijk ook deelgenomen kan worden door minder ervaren vissers. Om dat wat eenvoudiger te maken, kan op verzoek worden ingeschreven op zogenoemde bisnummers, zodat het mogelijk is om naast een vriend of bekende te vissen en een ervaren wedstrijdvisser een minder ervaren deelnemer dus ook onder zijn/haar hoede kan nemen.

Er wordt van 10.00 tot 14.00 uur in vier vakken gevist aan het parcours de Zeven Golven in Domburg. De prijsuitreiking zal rond 16.00 uur plaatsvinden in Café Kasteel van Batavia te Westkapelle. De prijsverhouding is 1 : 3 en naast de ere-prijs voor de algemeen winnaar, worden ook de beste drie jeugddeelnemers in het zonnetje gezet. Voorafgaande aan de prijsuitreiking is er bovendien een grote tombola met prachtige prijzen.

De opbrengsten van deze jubileumwedstrijd gaat net zoals bij al onze evenementen/ activiteiten naar Stichting Domiliana, die zich inzet voor de kinderen op de Molukken. De kinderen die moeten werken in plaats van leren omdat het gezin anders niet rondkomt.

Het inschrijfgeld bedraagt €10,- per persoon, op de wedstrijddag zelf kan nog worden ingeschreven in Café Kasteel van Batavia te Westkapelle, alwaar vanaf 8.00 uur de plaatskaarten dienen te worden opgehaald.

Voorinschrijving (bisnummers alléén op voorinschrijving!) is mogelijk in de winkel van bd store aan Achter de Houttuinen 34 te Middelburg, tel. (0118) 625600 of per e-mail: eghv@zeelandnet.nl of info@bdstore.com

concept opmaak bd store wedstrijd 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.