RRVDM Stichting

Kinderactiviteiten

Hieronder volgt wat informatie over de activiteiten voor kinderen tijdens het weekend van de motorrit. Graag willen wij de ouders/verzorgers vragen de kinderen vooraf aan te melden zodat de organisatie zich goed kan voorbereiden. Tijdens de kinderactiviteiten vragen wij de ouders uiteraard ook om erbij te blijven en een oogje in het zeil te houden zodat alle activiteiten soepel en veilig verlopen.

Makan Patita
Vrijdag 16 juni 2023

Vossenjacht
Kinderen van alle leeftijden kunnen meedoen met een vossenjacht. Let op! Deelname kost 1 muntje. Vanaf 19.00 uur kun je een plattegrond met aanwijzingen halen bij de RRVDM Kidscorner (speelplein tegenover de kerk in de Rijnstraat).

Motorrit vd Molukken Zaterdag 17 juni 2023

Sponsorfietstocht
Kinderen t/m 8 jaar oud kunnen meedoen met de sponsorfietstocht. Je kunt meedoen op je fiets, driewieler, step, skateboard, skelter etc. Degene die zijn vervoersmiddel het mooist heeft weten te versieren wint een prijs! Rond 12:45 zal de sponsorfietstocht starten en rijden de kinderen een aantal (max. 5) rondjes door de Stromenwijk.

Sponsorloop
Kinderen vanaf 8 jaar oud kunnen meedoen met de sponsorloop. Nadat de sponsorfietstocht gereden is lopen de oudere kinderen de sponsorloop. Het is net als vorig jaar de bedoeling om zoveel mogelijk geld op te halen voor de projecten. Vorig jaar hebben wij meer dan
€ 1.000,- weten op te halen. Lukt het ons om dat dit jaar te overtreffen? Je kunt een prijs winnen voor de meeste rondjes en degene die het meeste geld heeft weten op te halen wint uiteraard ook een prijs!

RRVDM Kidscorner (plein)
Nadat de sponsorloop afgelopen is gaat het kidsplein open. Hier zijn verschillende activiteiten speciaal voor kinderen van alle leeftijden, onder begeleiding van vrijwilligers van de stichting. Let op! Voor een aantal activiteiten vragen wij een muntje. De RRVDM Kidscorner is het speelpleintje tegenover de kerk in de Rijnstraat.

INSCHRIJVING

Voor deelname aan de vossenjacht, sponsorloop en/of sponsorfietstocht willen we je vragen, om je via de onderstaande link in te schrijven