RRVDM Stichting

Organiseer een actie

Om geld op te halen voor onze stichting kun je een actie opzetten als organisatie of particulier. Denk bijvoorbeeld aan een (online) inzamelingsactie, een collecteweek, statiegeld actie of een sponsorloop met je school of bedrijf om geld op te halen. 

Door de jaren heen hebben al veel vrijwilligers mooie acties georganiseerd. Deze vermelden wij in onze nieuwsbrief en onze social mediakanalen!

Heb je zelf ook een leuk idee? Super! Wij helpen je graag op weg.
U kunt contact met ons opnemen door te mailen naar: rrvdm@outlook.com

Georganiseerde acties door vrijwilligers

Marija van Garsel

Marija van Garsel is tijdens haar vakantie naar de Molukken gegaan en is op eigen initiatief een doneeractie begonnen.
De opbrengst van deze actie heeft ze in samenwerking met onze ambassadeur Mouryn Patty gedoneerd aan Paud Pancaran Kasih in Hutumuri.
 

RRVDM WANDELTEAM

Corry Waisapy, Willem de Jong, Juul Hoebeke, Mary de Lima en Sander Laisina hebben van 18 tot en met 21 juli 2023 de 105de 4Daagse van Nijmegen gelopen, met als doel geld op te halen voor Stichting Rit & Rock voor de Molukken.

Met de doneeractie van ons wandelteam is er op dit moment maar liefst €3283,- opgehaald!

Jeannette Willeboordse-Vreeke

Al een aantal jaren verkopen Jeannette Willeboordse-Vreeke en haar vriendinnen kerstukken waarvan ze de opbrengst doneren naar de stichting. 

Samenwerkingsschool (SWS) De Stroming

De kinderen van Samenwerkingsschool (SWS) De Stroming, hebben canvasdoeken geschilderd, als aankleding voor de peuterspeelzaal ‘Pancaran Kasih Negeri Hutumuri’,

Arie Pentury en Noes Taniwel

Arie Pentury en Noes Taniwel hadden als ludiek actie, deelgenomen aan de sponsorloop die tijdens de motorrit in 2022 werd gehouden, door de jeugd van SV Jong Ambon.

De opbrengst ging naar de stichting.

Scooterrit Café De Zaak

Café De Zaak organiseert ieder jaar een scooterrit!

Eigenaar en organisator Karel Cap Van Dalen Middelburg willen we bedanken voor dit initiatief en het verdubbelen van de opbrengst!

Benefiet: Tattoo Tuigh Middelburg tatoeërt voor de Molukken

Im 2018 organiseerde Tattoo Tuigh een benefiet waarbij Kaimoehai Huwae en Michel van de Velde de gehele dag tatoeëerde voor onze stichting.

Met dit initiatief hadden ze een prachtige opbrengst opgehaald van wel €1752,50 voor ons goede doel.

Jan Dagevos en Willem de Jong

Jan Dagevos en Willem de Jong hebben zicht meerdere malen ingezet voor onze stichting. Door deel te nemen aan de  Nijmeegse Vierdagen en de opbrengst van de sponsors te donneren.