Over Ons

Ik, Wilfred Vreeke heb in 2005 met SV Jong Ambon een reis naar de Molukken gemaakt. Daar werd ik erg geraakt door de omstandigheden in het door burgeroorlog getroffen eiland. De reis van vijf jaar geleden heeft een diepe indruk bij mij achtergelaten. Ik heb daar onder meer een school voor verstandelijke gehandicapten en een tehuis voor weeskinderen bezocht. Dit bezoek raakte mij zo diep, dat ik besloot hier iets aan te willen doen. Want mijn motto is “alle kleine beetjes helpen”.  Een jaar later was de eerste benefiet-motortoertocht door Midden Zeeland een feit.

De motorrit was mede door de grote opkomst een succes te noemen. Net als de daarop volgende edities, hebben we een mooi geld bedrag over kunnen maken naar Stichting Horizon.

Stichting Horizon is een stichting voor medische en maatschappelijke ontwikkelingshulp. Het doel van deze hulp is verbetering van de leefomstandigheden van de plaatselijke bevolking. Bij alle hulp staat voorop dat er een lokale organisatie verantwoordelijk is voor het project. Deze organisatie moet het project zoveel mogelijk op eigen kracht kunnen laten functioneren. De bestuursleden en de medewerkers van Stichting Horizon verrichten hun werk belangeloos. Horizon Holland ontvangt donaties van o.a. particulieren, scholen, kerken en maatschappelijke organisaties. Door middel van foto’s en reisverslagen weten we dat de donaties die wij gegeven hebben op de juiste plek terecht gekomen zijn en dat dit in de toekomst ook zal gebeuren.

Deze site heeft als doel om jullie op de hoogte te houden van de medische en maatschappelijke ontwikkelingshulp die wij door middel van de donaties aan stichting Horizon hebben kunnen geven.

Nu na 5 jaar aan Stichting Horizon te hebben gedoneerd hebben wij ervoor gekozen om een nieuw project te ondersteunen. Onze keuze is gevallen op stichting Domiliana. Deze stichting zet zich samen met haar donateurs in voor de mensen op de Molukken. Haar doel is: een bijdrage leveren aan de sociaal maatschappelijke, economische en educatieve ontwikkelingen op de Molukken. Wij zullen regelmatig foto’s, reisverslagen van de medewerkers van stichting Domiliana hier plaatsen zodat jullie weten dat het gedoneerde geld op de juiste plek terecht komt.

over ons fototje