Groot deel weeshuis Caleb House afgebrand

Zojuist hebben wij het trieste nieuws ontvangen dat een groot deel van het weeshuis Caleb House is afgebrand en de schade oploopt tot €10.000,-. Gelukkig zijn er geen slachtoffers gevallen. Omdat de kinderen geen andere verblijfplaats hebben om te slapen worden ze momenteel opgevangen in een gebouw achter het weeshuis.  

Het sociaal project, Caleb House in Ambon – Air Kaki Setan is één van onze eerste projecten dat wij ondersteunden met ons initiatief. Caleb House is een Christelijk weeshuis dat in 2003 is opgericht om een thuis te bieden aan jongens en meisjes in de leeftijd van 9 tot 19 jaar. Voor de kinderen die een trauma hadden opgelopen tussen 1999 en 2003. Het merendeel van deze kinderen heeft hun ouders verloren. Momenteel verblijven er 21 kinderen in het Caleb House in de leeftijd van 2 jaar tot 22 jaar. Deze kinderen worden begeleid naar een zelfstandig leven op hun 18e. Daarna worden zij begeleid naar eigen huisvesting en werk. Als ze nog niet direct iets hebben gevonden, kunnen ze er voorlopig blijven wonen.  

Wij zijn natuurlijk erg geschrokken van het nieuws en willen z.s.m. onze steun bieden. Zodra er meer bekend is over de situatie en hoe we te hulp kunnen schieten, houden we u hiervan op de hoogte.  

2 Comments on “Groot deel weeshuis Caleb House afgebrand”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.