Hoi allemaal,

Mijn naam is Marija van Garsel. Na in 2023 weer in Ambon te zijn geweest en de doneeractie voor de Rit & Rock voor de Molukken een groot succes was, leek het mij een mooi idee om dit in 2024 weer te proberen. Ik zou weer graag iets willen betekenen voor een nieuw project.

Zes maanden geleden ben ik begonnen met hardlopen, met als doel in 2024 een halve marathon te lopen (waarvoor ingeschreven op 26 mei 2024 in Amersfoort). Niet geheel onbelangrijk: afgelopen juni kon ik nog geen 1 km achter elkaar rennen.

Om stap voor stap mijn doel te halen, heb ik afgelopen oktober de Ladiesrun 5 km gerend en ga ik morgen op 7 januari voor het eerst 10 km rennen bij de Nieuwjaarsun in Antwerpen.
Deze nieuwjaarsrun lijkt mij een leuke gelegenheid om mij te laten sponsoren. Het is een beetje lastminute, maar ik hoop dat jullie hier een bijdrage voor zouden willen leveren. Achteraf doneren mag natuurlijk ook! Al het geld wat ik dan ophaal zal ik in februari zelf doneren aan een project daar in Ambon.
 
Ik hoop natuurlijk dat ik weer een mooi bedrag kan ophalen. Mede dankzij jullie is dat vorig jaar ook gelukt! Als je wilt sponsoren/doneren, kan dat via de link hieronder. Alvast heel erg bedankt allemaal!
 
Groetjes Marija 🏃🏽‍♀️
 
Wil je mij sponsoren voor de Rit en Rock? Het bedrag mag je zelf kiezen. Je kunt met elke bank in Nederland betalen. Dank je wel!
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.