Opbrengst doneeractie: Kinderdagverblijf Wisuda Paud Melati in Halong

Zaterdag 20 juni 2020 zou de 15de editie van Motorrit voor de Molukken plaatsvinden. Wegens het coronavirus werd deze helaas geannuleerd.

Als alternatief hebben wij er voor gekozen om online een doneeractie te starten om de renovatie van het kinderdagverblijf Wisuda Paud Melati in Halong af te kunnen ronden.

Op de online “doneeractie” hebben we 179 donaties ontvangen en € 5.762,00 ingezameld. De overige donaties zijn rechtstreeks op de bankrekening gestort. Met als resultaat dat we voorbij ons streefbedrag zijn en dat we aan u kunnen laten weten dat we € 9019,95 hebben ontvangen. Nog voor in je agenda, Café De Zaak uit Middelburg organiseert zondag 23 augustus zijn jaarlijkse scooterrit. Het is een tocht van 110 kilometer. Verzamelen om tien uur bij De Zaak en vertrekken rond half elf. Alle deelnemers betalen een bijdrage voor het goede doel en de organisator Karel van Dalen van De Zaak, verdubbelt het bedrag!

Indien er meer geld binnenkomt dan nu direct nodig is voor het kinderdagverblijf, dan is daar ook al een goede bestemming voor bedacht en dat is de basisschool op Ceram welke geen subsidie ontvangt en waar wij eerder al lesmateriaal voor hebben aangeschaft.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.