Record opbrengst en motorrijders – Motorrit voor de Molukken 2019

We hadden even tijd nodig om bij te komen maar Motorrit voor de Molukken 2019 zit er al weer op en wat was het een bijzondere editie. Zowel de Makan Patita als de motorrit was een groot succes, een feest voor ons allemaal. We kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat dit zonder al onze vrijwilligers niet mogelijk is en daarvoor willen we iedereen dit jaar weer bedanken.

Niet eerder reden er zoveel motoren mee met de rit en daar zijn we enorm blij mee, daarnaast hebben we weer een prachtige opbrengst van rond €8000,- en nog steeds ontvangen we giften voor onze projecten op de Molukken. Wilt u ook nog doneren of lid worden van “De club van €20,-”, dan kan dat nog steeds door een mail te sturen naar rrvdm@outlook.com.

De opbrengst zal gaan naar een school in de kampong Hukuanakotta op het eiland Ceram en de kinderopvang (Foundation Gilgal) van Sonya F. Matahelumual (oprichter). Sonja was tijdens de Motorrit en de Makan Patita ook in Nederland en binnenkort zullen wij een video van haar plaatsen op onze website waarin ze meer verteld over haar stichting/project. Hou daarom onze website en social media kanalen goed in de gaten.

Nogmaals bedankt allemaal! #RRVDM

Aftermovie van Kris Taniwel

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.