Update bouw Sociale werkplaats Ambon

Ons streven is om samen met stichting Domiliana drie gebouwen te realiseren voor de sociale werkplaats. Dit is belangrijk om er voor te kunnen zorgen dat er een betere en rustiger werkplaats ontstaat waar meer jongeren gebruik van kunnen maken. 

Op het moment is het eerste gebouw helemaal af. Op 11 oktober vindt de officiële opening plaats van het eerste gebouw van de sociale werkplaats. De foto’s betreffen de bouw van het tweede gebouw. Helaas was het door de hevige regenval de afgelopen periode niet mogelijk om verder te werken. Hierdoor zal het tweede gebouw helaas niet op tijd klaar zijn voor de opening. De verwachting is wel dat voor de opening het dak helemaal af zal zijn. 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”13″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”600″ gallery_height=”400″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”5″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show thumbnails]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”10000″]Hierbij willen we tevens iedereen bedanken die heeft gedoneerd voor de wederopbouw van het afgebrande weeshuis Caleb House. Het volledig bedrag voor de wederopbouw is nog niet binnen, maar alle beetjes helpen. Daarbij vindt 22 september de aktie “MoTukker rit” plaats, waarbij motorrijders uit heel Nederland door Twente toeren voor de wederopbouw van het weeshuis Caleb House. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.